Syntol termékfotó

Syntol


  1. Syntol összefoglaló
  2. GYIK
  3. Candida klinikai vizsgálat
  4. Alkalmazási javallat
  5. Kiegészítő adatok
  6. Visszajelzések

Syntol összefoglaló

A Syntol probiotikumok, prebiotikumok és enzimek kombinációja, amely fajtáját tekintve az első és az egyetlen kímélő hatású, sarjadzógombáktól mentesítő szer.

A probiotikus baktériumok kedvezően változtatják meg a bél mikroflóráját, gátolva a káros baktériumok és sarjadzógomba kolóniák felszaporodását, elősegítve a jó emésztést, erősítve az immunrendszert és fokozva a fertőzésekkel szembeni ellenállást. Azok az emberek, akiknek a bélrendszerében „virágoznak“ a jótékony baktériumkolóniák, kellőképpen fel vannak vértezve a kórokozó baktériumok elszaporodásával szemben. A prebiotikumok olyan oldható rostok, amelyek serkentik a jótékony baktériumflóra szaporodását és aktivitását. A Syntol prebiotikumként inulint tartalmaz, amely teljes mértékben ellenáll a szervezetben zajló emésztésnek, biztonságosan el tud jutni a gyomron keresztül a bélbe, ahol serkenti a probiotikumok és bifidobaktériumok szaporodását, erjedéssel és a mikroflóra kolonizáció ideális körülményeinek megteremtésével. Az enzim sarjadzógomba mentesítő hatása elősegíti az elhalt és bomlásban lévő sarjadzógombák lebontását. Mindez lehetővé teszi, hogy a toxikus sarjadzógomba még azelőtt kiürüljön a szervezetből mielőtt erjedni kezdene és a formaldehidhez hasonló anyagokat bocsátana ki, amelyek köztudottan kellemetlen méregtelenítési tüneteket okoznak.

Bélrendszerünkben egyetlen sejtréteg van a véráram és az emésztési hulladéktermékek között. Ha a bél normális, egészséges baktériumflórával van „benépesítve“ ez a szoros közelség nem jelent problémát. Az erős immunrendszer arra hivatott, hogy gyorsan eltávolítsa a méreganyagokat, amikor a szervezet fenyegetettségét észleli. Minél több hulladékanyag halmozódik fel a helytelen táplálkozás, kismértékű gyulladás és/vagy rendellenes vagyis kórokozó baktériumok révén, annál nagyobb kihívást jelent meghatározni azt, hogy mi a jó és mi a káros a szervezet számára. A hulladékanyagok bélben való felhalmozódása következtében az egész szervezetben fokozódik az immunkomplexek termelése és az autoimmun reaktivitás. A Syntol közvetlenül hat ezekre az oki tényezőkre a proteolitikus enzimek és a probiotikumok által, lebontva a káros fehérjéket és sarjadzógombákat, eltávolítva a kórokozó baktériumokat és normalizálva a bél bakteriális flóráját.

A 3 milliárd CFU-nyi (kolóniaképző egységnyi) különféle, egymással nem kompetitív (nem „versengő“) baktériumtörzset tartalmaz. Az egyik ilyen törzs a nagy hatású B. subtilis, amely egy spóraképző baktérium. A spóraképzés az egészséges flóra bélbe juttatásának egy megbízható módja kevésbé ideális körülmények között. A legtöbb baktérium érzékeny a savas pH tartomány minden értékére és főként az emésztőrendszer lúgosabb alsó szakaszában gyarapodik, a spórák azonban képesek ellenállni a pH- és a hőmérséklet-tartományok szélesebb skálájának. Ezáltal nő annak az esélye, hogy a probiotikus törzs megfelelően fog kicsírázni és elindítja a bél bakteriális egyensúlyának helyreállítását célzó folyamatot.

Gyakran Intézett Kérdések

Mi az a Syntol?

A Syntol AMD a „nem kompetitív” (egymással nem versengő) pro- és prebiotikumok erőteljes kombinációja, amely rendkívül oxigéndús környezetet teremt, megakadályozva a sarjadzógomba kolóniák felszaporodását és tökéletes feltételeket teremtve az őshonos baktériumok szaporodásához. Ezenkívül a Syntol AMD erőteljes enzimkeveréket is tartalmaz, amely képes eltávolítani az elhalt gombasejteket és toxinokat a szervezetből.

Mik azok a probiotikumok?

A probiotikumokat orvosi berkekben „barátságos baktériumokként“ vagy „mikroflóraként“ is emlegetik. A probiotikus baktériumok kedvezően változtatják meg a bél mikroflóráját, gátolva a káros baktériumok felszaporodását, elősegítve a jó emésztést, erősítve az immunrendszert és fokozva a fertőzésekkel szembeni ellenállást. Azok az emberek, akiknek a bélrendszerében „virágoznak“ a jótékony baktériumkolóniák, kellőképpen fel vannak vértezve a megbetegítő baktériumok és egyéb kórokozók elszaporodásával szemben, továbbá védve vannak a folyamatos antibiotikum expozíció káros hatásaitól.

Mik azok a prebiotikumok?

A prebiotikumok lényegében a probiotikumok táplálékforrásai. A prebiotikumok nem emészthető rostok, amelyek áthaladnak az emésztőrendszerünkön, amíg el nem érik a vastagbelet, ahol aztán táplálják a jótékony hatású mikroflórát. A Syntolban megtalálható inulinhoz hasonló prebiotikumok táplálékkiegészítőként történő szedésével kapcsolatosan klinikailag bizonyították, hogy növelik a szervezet természetes mikroflóráját. A prebiotikumok probiotikumokkal együtt történő alkalmazása a lehető legjobb lehetőséget nyújtja a szervezet számára a gyomor-bél és immunrendszer egészségének helyreállítására.

Miért éppen a Syntol?

A Syntol kapszulánként 3,4 milliárd CFU-nyi (kolóniaképző egységnyi) 100%-osan komplementer mikroflórát és spóraképző probiotikumokat tartalmaz. A probiotikumok szaporodását és aktivitását serkentendő egy nem emészthető rostot, inulint adtak hozzá a készítményhez prebiotikum gyanánt. A jótékony hatású mikroflórán kívül a Syntol egy erőteljesen enzimkeveréket is tartalmaz, amely a bélrendszert hivatott megtisztítani az elhalt sarjadzógombáktól és egyéb nemkívánatos szövettörmeléktől, ami által a Syntol sokkal hatékonyabbá válik, mint a piacon megtalálható sarjadzógomba-ellenes versenytársai. A Syntol a maga nemében egyedülálló, mivel egyetlen kapszulában tartalmaz prebiotikumokat, probiotikumokat valamint egy enzimkeveréket is.

Hogyan hat a Syntol?

A Syntol AMD egy forradalmian új eljárást, a „spóragerminációs“ technológiát alkalmazza, ami által nem élő baktériumokat, hanem probiotikus spórákat juttat a szervezetbe. A probiotikus spórák „szunnyadó“ létformák, amelyek megóvják a baktériumokat a savas környezettől, továbbá a szélsőséges melegtől és hidegtől. Ezek a spórák, a hatékony probiotikumok mellett a bélnyálkahártya belső felszínére tapadnak, ahol „kikelnek“ és ily módon lehetővé teszik a teljes mikroflóra kolonizációt. Ezenkívül az enzimatikus „gombátlanító“ segít lebontani a bélben visszamaradt elhalt gombákat és toxikus anyagokat, lehetővé téve a nemkívánatos szövettörmelék teljes körű eltávolítását.

Mi az a Candida?

A Candida különböző törzsei természetes módon fordulnak elő a szervezetben. Egészséges mikroflóra szintek mellett ezek a gombatörzsek tökéletes harmóniában élnek a bélrendszerben, a helytelen táplálkozás és egyéb tényezők azonban a Candida túlszaporodásához vezethetnek. Egyes orvosok azt állítják, hogy az Egyesült Államok népességének 60–80%-át érintheti a Candida sarjadzógomba túlszaporodása. Végül ezek a sarjadzógombatörzsek „parazita“ jelleget ölthetnek, megfosztva szervezetünket bizonyos tápanyagforrásoktól, amit saját maguk javára fordítanak.

Bizonyos idő után a Candida elkezd növényszerű gyökereket ereszteni, amelyek áthatolnak a bélfalon és a fal belsejéhez rögzítik a gombát. Ezek a gyökerek olyan mélyre képesek „beásni“ magukat, hogy ettől nő a bélfal áteresztőképessége (szivárgás jön létre) és ezáltal a toxikus anyagok bekerülhetnek a vérkeringésbe. A Candida egy külső védő fehérjerétegből és az alatta húzódó, elsősorban cellulózból és N-acetil-gükozaminból (kitinből) álló rétegből áll, ami rendkívüli mértékben megnehezíti a szervezet dolgát a lebontását és természetes kiürítését tekintve. A Syntol erőteljes enzimkeveréket tartalmaz, amelyre a védő fehérjehéj eltávolításához és a Candidasejt infrastruktúrájának megemésztéséhez van szükség.

Örökre szednem kell majd a Syntolt?

A terápiás jótékony hatás érdekében a legtöbben azt tapasztalják, hogy ezt a táplálékkiegészítőt legalább egy hónapig kell szedni, de a legjobb eredményeket egy–két hónappal ezt követően lehet elérni. A legtöbben úgy érzik, hogy a Syntol fenntartó adagban történő szedése kitűnő kiegészítője mindennapos étrendjüknek, ami segít egyensúlyban tartani helyreállt egészségüket.

Hűtőben kell-e tárolni a Syntolt?

A Syntol nem igényel hűtést. A korszerű spóragerminációs technológia és a fagyasztva szárított bakteriális törzsek révén ez a termék szobahőmérsékleten is hosszan tárolhatóvá válik. Mindemellett, a probiotikumokat fontos hűvös és száraz helyen tárolni.

Biztonságos-e a Syntol?

Nem számoltak be a Syntolban lévő probiotikumokhoz vagy enzimekhez hasonló anyagok szedésével kapcsolatos semmilyen súlyos vagy nemkívánatos mellékhatásról.

Candidával kapcsolatos klinikai vizsgálat

A klinikai vizsgálat igazolta, hogy a természetes gombaellenes szer, a Syntol mellékhatások nélkül pusztítja el az sarjadzógombákat.

Ez jó hír azon férfiak és nők számára egyaránt, akik időnként vagy krónikusan szenvednek a Candidiastól, vagyis sarjadzógomba fertőzéstől (a Candida albicans nevű gomba túlszaporodásától). Egyik legújabb klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a forradalmian új, enzimalapú, probiotikus készítmény hatékonyan elpusztítja a szisztémás Candidát, a méregtelenítési folyamat kellemetlen tüneteinek gyakorlatilag teljes hiánya mellett. „A Syntol-AMD (magas szintű mikroflóra telepítő) egyedülálló fejlesztés a Candidások számára és lényegében az első olyan recept nélkül kapható gombaellenes szer, amely hatékonyan semlegesíti a Candidát, anélkül, hogy ‘Herxheimer-reakciót’ okozna.“ állítja Dr. Stefan Bajon, a vizsgálatot vezető tudós. (A Herxheimer-reakció elnevezés arra a nagy mennyiségű méreganyagra utal, amely a kezelés hatására elpusztuló mikroorganizmusokból szabadul fel.)

Néhány szó a Candida-fertőzésről

Ha nem kezelik, a Candida albicans túlszaporodása a bélben parazitás jelleget ölthet, ami megfosztja a szervezetet számos létfontosságú tápanyagtól, és ugyanakkor ezek a gombák úgynevezett rizoidokat (a növényekéhez hasonló gyökereket) növesztenek, amelyek áthatolnak a bélfalon és a fal belsejéhez rögzítik az organizmust. A rizoidok végül úgynevezett szivárgó bélszindróma (LGS) kialakulásához vezetnek, ami az emésztetlen ételmaradványok és mikroszkopikus bélrészecskék szétszóródásával és a véráramba történő átszivárgással jár együtt. A Candida mellett ráadásul a szivárgó bél szindróma elindíthat egy romboló jellegű gyulladásos autoimmun választ.

Candida a vérben

„Az aktuális orvosi elképzelés szerint, ha a Candida egyáltalán jelen van lenne a vérben, akkor a vizsgálat résztvevői súlyos betegségben szenvednének és halál közeli állapotban lennének“, állítja dr. Bajon. „A hozzám forduló emberek közel 80 százalékának vérében keringő Candida legalábbis nyomokban jelen van, ami azt igazolja számomra, hogy a vérük egyáltalán nem steril. Ezeknek az emberek érzékelik a rendkívül kellemetlen idegrendszeri, érzelmi és emésztőrendszeri hatásokat, de távol állnak a haláltól.“, teszi hozzá. A Candidiasis első számú oka a receptre kapható antibiotikumok túlzott használata. Az antibiotikumok miközben elpusztítják a káros baktériumokat, megölik az egészséges bélbaktériumokat is, amelyek rendes körülmények között „kordában tartják“ a sarjadzógombákat. A sarjadzógomba cukorral és összetett, finomított szénhidrátokkal táplálkozik, amelyek egyszerűen csak olajat öntenek a tűzre. Dr. Bajon magyarázata szerint: „Habár az összetett szénhidrátok és a magas fruktóztartalmú gyümölcsök egészséges adalékai a rostdús táplálkozásnak, sok ember mégsem bírja ezeket az ételeket. Az ezekkel az egészséges szénhidrátokkal szembeni intoleranciát komplex szénhidrát-intoleranciának (CCI) nevezik. A CCI kellemetlen és zavarba ejtő gyomor-bélrendszeri tüneteket okozhat. Számos táplálkozástudományi szakember úgy gondolja, hogy ezeknek az ételeknek a glutén része hat az immunrendszerre. A CCI-ben, sőt a cöliákiában (lisztérzékenységben) szenvedők szivárgó bélrendszerének állapotát a cukrok és szénhidrátok fogyasztása tovább ronthatja. Ezek az ételek a Candidához hasonló barátságtalan 'párákat' szaporodásra ösztönzik a bélben.“

A klinikai vizsgálat

Dr. Bajon vezette az első, és az egyetlen kímélő hatású sarjadzógomba-ellenes szernek tartott Syntollal kapcsolatos legutóbbi klinikai vizsgálatot. A vizsgálatban alapos elemzésnek vetették alá a közepes-súlyos fokú Candidiasisos tünetektől szenvedő résztvevők friss vérmintáit. A Candida fertőzések terén szaktekintélynek számító Dr. William G. Crook Candida sarjadzógomba tesztjét használva, Dr. Bajon 20 résztvevő szűrését végezte el az ideális vizsgálati alanyok kiválasztása érdekében. A teszteredmények pontozását követően azt a kilenc résztvevőt vizsgálta tovább, akiknél a pontszám alapján a legnagyobb volt a Candida-fertőzés valószínűsége. A vérminták elemzése 1000-szeres nagyításban történt, amit több mint 10 000-szeresre növeltek tovább. Dr. Bajon a vizsgálat kivitelezéséhez a legsúlyosabb eseteket választotta ki. A résztvevőket három két-két tagú csoportba sorolták: közepesen súlyos, súlyos és rendkívül súlyos. A közepesen súlyos csoport tagjai napi 6, a súlyosak napi 9, a rendkívül súlyos csoportba tartozók pedig napi 12 Syntol kapszulát kaptak 45 napon keresztül. Minden egyes résztvevőnél vérelemzést végeztek 2 hetenként, ellenőrzés céljából és a vér Candida-koncentrációjának csökkenését felmérendő. A vizsgálat folyamán sem placebot, sem egyéb gyógyszert nem adtak a betegeknek.

Eredmények

A vizsgálat kimutatta, hogy a Syntol használatával jelentős mértékben csökkenthető és néha teljesen ki is küszöbölhető a véráram Candida albicans fertőzése. A résztvevők jelentős javulást mutattak:

  • A gyomor-bélrendszeri tünetek terén, a hasi fájdalmakat, görcsöket, puffadást, böfögést/bélgázosodást, gyomortáji diszkomfortérzést és a savas refluxot is beleértve.
  • A toxikus tüneteket illetően, a fejfájást, szélsőséges fáradékonyságot, izomgyengeséget, álmatlanságot, csökkent libidót, krónikus fájdalmat, és a homályos és foltos látást is beleértve.
  • Az érzelmi egészség terén, a szorongást, hangulatingadozásokat, ingerlékenységet, a világos gondolkodásra vagy koncentrálásra való képtelenséget, és a gyenge memóriát is ideértve.
  • Az ételkívánások terén, az édességek kívánását, a jóllakottság-érzés hiányát és az általános túlevést is ideértve.

„Volt néhány nagyszerű eredményünk.“ számolt be dr. Bajon. „Ami a legfontosabb: a Syntol kíméletesen pusztította el a Candidát, anélkül, hogy méregtelenítési tüneteket vagy 'visszacsapási effektust' okozott volna.“ A Syntol gyártója, az Arthur Andrew Medical kifejezetten azokat az enzimeket vizsgálta, amelyek az elhalt sarjadzógombákon fejlődnek ki laboratóriumi körülmények között. Ezt követően hasonló enzimeket hoztak létre, sűrítettek össze és adták hozzá a Syntol készítményhez. Ezek az enzimek az elhalt Candida sejtekhez „vonzódnak“ és feloldják vagy megemésztik ezeket.

„A sarjadzógombák 79 különböző toxint képesek termelni, többek között acetaldehideket is. Az acetaldehidek a formaldehidhez hasonló mérgező vegyi anyagok, amelyek felhalmozódnak az ízületekben, izmokban, gerincvelőben és az agyban“, állítja Dr. Stephen Cooter, PhD, a „Beating Chronic Disease“ (A krónikus betegség legyőzése) című könyvében. A gombaellenes gyógyszerek elpusztítják a sarjadzógombákat, de ezek az elhalt kórokozók a szervezetben maradnak, toxinok felszabadulását és influenzaszerű tüneteket okozva. A sarjadzógombákat könnyedén le lehet bontani és kiüríteni bizonyos enzimek segítségével.

A Candida vizsgálat résztvevője a Syntol szedése előtt

A Candida vizsgálat résztvevője a Syntol szedése előtt

A plazmában magas Candida koncentrációt találtunk, ami fehér, szabálytalan alakú „pöttyökkel“ (felszaporodott fehérvérsejtek) körülvett „gombahalmok“ formájában ábrázolódott. A betegnek komoly tünetei voltak, mint például: krónikus fáradtság, gyenge memória, szédülés, izomfájdalom, hüvelygombásodás viszketéssel, égő érzéssel és kiütésekkel, homályos és foltos látás, hasi puffadás és álmatlanság. A beteg ugyanakkor nagyon kívánta az édességet.

A Candida vizsgálat résztvevője 45 nappal a Syntol után

A Candida vizsgálat résztvevője 45 nappal a Syntol után.

A vérplazmában Candida albicanst nem találtunk, a fehérvérsejtek („harcoló sejtek“) pedig normálisak voltak. A beteg azt vette észre, hogy megnőtt az energia szintje, több energiája van, mint az utóbbi 10 évben valaha. A viszketés és az égető érzés csökkent, a kiütések kevésbé jelentkeztek. Látása és emésztése normálissá vált. A beteg fogyott körülbelül 5,5 kg-ot és a magas cukortartalmú ételek iránti vágya csökkent. Mélyen alszik és frissebben ébred, a szájszaga pedig kevésbé kellemetlen.

A Syntol és a sarjadzógombák

A Syntol oly módon segíti elő a Candida albicans egyensúly helyreállítását, hogy egészséges baktériumokat telepít a bélbe anélkül, hogy Herxheimer-reakciót okozna. A sarjadzógomba „belekényszerítheti“ a szervezetet az egyszerű szénhidrátok és a cukor kívánásába, ami tönkreteszi az egyén abbeli törekvéseit, hogy egészséges ételeket fogyasszon és elérje az ideális testsúlyt. A Syntol AMD napi szedése segít megváltoztatni a szénhidrát fogyasztási szokásokat és a cukros ételek kívánását. „Reméljük, hogy a vizsgálat eredményei hasznos információkat nyújtanak az egyének és a klinikusok számára egyaránt a Syntol AMD hatásosságát illetően“, mondta dr. Bajon befejezésképpen.

Hosszú távú eredmények

A Syntol gyártója, az Arthur Andrew Medical vállalat által összeállított kezelési protokollt követve 45 nap után a Candida, az összes résztvevő vérében gyakorlatilag nulla mennyiségben vagy csak nyomokban volt jelen. A tüneti mellékhatások mind elmúltak és gyakorlatilag egyik résztvevő sem tapasztalt a későbbiekben semmilyen Candidával kapcsolatos tünetet. Egyes résztvevők jelentős testsúlycsökkenést tapasztaltak az ételkívánások csökkenése következtében. A klinikai vizsgálat megfelelően dokumentált fontos áttörésnek bizonyult ennek az alattomos organizmusnak a természetes és hatékony szabályozásával kapcsolatos ismereteink terén.

Alkalmazási javallat

Alkalmazás: Vegyen be 1-4 kapszulát étkezések között 2,5 dl vízzel, vagy kövesse orvosa utasításait. A terápiás eredmények eléréséhez szedjen 3 vagy 4 kapszulát naponta háromszor.

Figyelmeztetés: Ha Ön terhes, szoptat vagy orvosi ellenőrzés alatt áll, kérjük, kérje ki orvosa véleményét mielőtt alkalmazná ezt a terméket.

Biztonságos-e a Syntol?
A legjobb eredmények érdekében a terméket egy órával étkezés előtt és/vagy két órával étkezés után vegye be.

Szedhetem-e a Syntolt egyéb táplálékkiegészítőkkel együtt?
A Syntol biztonsággal alkalmazható egyéb táplálékkiegészítőkkel együtt.

Mennyi idő szükséges, míg a Syntol kifejti hatását?
Jellemző módon a táplálékkiegészítő terméket legalább egy hónapig javasolt szedni; a legjobb eredmények ezt követően egy–két hónapon belül bármikor jelentkezhetnek.

Szedhetem-e a Syntolt mialatt antibiotikumot szedek?
Egyes orvosok szerint szerencsésebb megvárni az antibiotikum kúra végét, mielőtt probiotikumot szednénk, annak ellenére, hogy semmi bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a probiotikus táplálékkiegészítés káros lenne, vagy bármi módon negatív irányban befolyásolná a gyógyszer hatékonyságát. A vélemények igencsak különbözőek, és egyes orvosok kifejezetten javasolják betegeiknek, hogy probiotikumot is szedjenek az antibiotikus kezelés alatt. Ezért az a legjobb, ha megbeszéli orvosával a receptre szedett gyógyszereivel kapcsolatos kérdéseket, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt kezdene el szedni.

Kiegészítő adatok

Összetétel
1 adag: 4 kapszula
Mennyiség / Adag % Napi érték
Vitamin C (As Ascorbyl Palmitate) 20 mg
Prebiotic (Isomalto-Oligosaccharide) 600 mg
Proprietary Blend Syntol AMD™    
Spore Germinating Probiotic Blend:
B. subtilis, L. helvecticus, S. boulardii, L. acidophilus, L. rhamnosus, L. plantarum, L. lactis, B. bifidum
13.6 Billion CFUs
Syntol Digestive Yeast Cleanse:
Cellulase, Glucoamylase, Hemicellulase, Amylase, Protease, Serrapeptase
1,240 mg
* Százalékos napi értékek 2000 kalóriás napi diéta alapján
† Szükséges napi mennyiég nem ismert

(IMO) Izomalto-oligoszacharid (prebiotikum)
Az IMO egy természetes, minősített, szerves prebiotikus rost, amely alacsony kalóriatartalmú, oldható rostokat biztosít az egészséges emberi emésztés számára. Az IMO nem génmódosított termék, nem tartalmaz cukrot, sem glutént. Amikor az IMO bekerül a vastagbélbe erjedni kezd az ottani „őshonos“ baktériumok hatására, ami elősegíti a jótékony mikroflóra felszaporodását. Klinikailag kimutatták, hogy jelentős mértékben megemeli az őshonos baktériumok számát. Azon túl, hogy „kóser “és „halal“ minőségűek, IMO termékeinket az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági felügyelet (FDA) „általánosan biztonságosnak” (GRAS) minősítette és a kanadai Egészségügyi Minisztérium (Health Canada) is jóváhagyta. Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy az IMO kevésbé okoz bélgázosodást az inulinnal és a frukto-oligoszacharidokkal (FOS) összehasonlítva.

B. subtilis
A Bacillus subtilis egy spóraképző baktérium, amelyet gombaölőszerként széles körben használnak. A baktérium a gomba gyökérrendszerében telepszik le, és így elfoglalja az életteret a megbetegítő gombák elől.

L. helveticus
A Lactobacillus helveticus egy olyan probiotikum, amely serkenti az immun-és emésztőrendszert, megszünteti a hasmenést, csökkenti a laktózintoleranciát és képes gátolni a „barátságtalan“ baktériumokat.

S. boulardii
A Saccharomyces boulardii egy nem szisztémás és nem kórokozó sarjadzógomba, amelyet eredetileg a licsi és a mangosztán gyümölcsök héjában mutattak ki. Ez a sarjadzógomba fontos probiotikum, amely segíti újratelepíteni és fenntartani a vastag- és vékonybél baktérium flóráját, és figyelemre méltó módon képes uralni a különféle hasmenés típusokat.

L. acidophilus
A Lactobacillus acidophilus egy olyan jótékony baktérium, amely hidrogén-peroxidot, tejsavat és egyéb olyan anyagokat termel, amelyek savas, a káros organizmusok számára kedvezőtlen környezetet teremtenek.

Papain
A papayából kivont proteolitikus enzim, amely elősegíti a zúzódások és egyéb szöveti sérülések természetes gyógyulási folyamatát.

L. rhamnosus
A Lactobacillus rhamnosus egy tejsavat termelő baktériumtörzs, amely közismerten képes túlélni a gyomor szélsőségesen savas környezetében és a belekben ismert.

L. plantarum
A Lactobacillus plantarum egy olyan tejsavtermelő baktérium, amely meggátolja, hogy a káros baktériumok a nyálkahártyára tapadjanak és ugyanakkor az ártó baktériumok túléléséhez szükséges tápanyagokért is „versenybe száll“.

L. lactis
A Lactobacillus lactis egy Gram-pozitív baktérium, amely a tejcukor erjedését okozza, tejsavvá alakítva azt át, így szinergikus módon támogatja a probiotikus keverék egészét.

B. bifidum
A Bifidobacterium bifidum a vastagbél és hüvely természetes „lakója“, és a bél mikroflóra egyensúlya szempontjából rendkívül nagyhatású probiotikum.

Emésztőrendszeri sarjadzógomba-ellenes hatás
A Syntol rendkívül hatékony enzimek – proteázok (fehérjeemésztő), celluláz és szemicelluláz (cellulózemésztők), glükoamiláz és amiláz (cukorbontók) és szerratiopeptidáz –keverékét tartalmazza. Ezek az enzimek „lehántják“ a Candida védő fehérjehéját és elkezdik megemészteni a gombasejt infrastruktúráját. A Syntol ezen erőteljes béltisztító hatású összetevői elősegítik az elhalt sarjadzógombák és egyéb káros baktériumok eltávolítását a szervezetből. Ez megkíméli a szervezetet a méregtelenítési tünetektől, amelyeket az elpusztított gombákból jellemzően felszabaduló toxinok okoznak.

Visszajelzések

„Bárcsak korábban rátaláltam volna a Syntolra, mert akkor négy évet nyertem volna az életemből, ha viszont előretekintek, csak örülni tudok. Ez olyasvalami, amit 3 hónappal ezelőtt még nem mertem volna állítani.“ - Mrs Llamas, Texas

Egyszerűen azért éreztem szükségét, hogy írjak az Önök vállalatának, mivel szkeptikus voltam a tekintetben, hogy a termék bármiben is segítene nekem. Mi több egy kissé ideges lettem attól, hogy a honlapjukon nem találtam a visszajelzések tömkelegét, miközben az összes hasonló weboldalon több száz olyan visszajelzés található, amelyben arról áradoznak, hogy milyen csodálatos is az adott termék. Az ok, amiért minden kétségem ellenére mégis megvettem a terméket az a kitűnő magyarázat és csodálatos szolgálatkészség volt, amelyben irodájuk felhívásakor részem volt. Aaron óriási segítség volt számomra és több órát szánt rám idejéből, hogy megválaszolja összes kérdésemet, sikeresen eloszlatva azzal kapcsolatos kétségeimet, hogy vajon ez a szer lesz-e a válasz imáimra. Azóta 6 hónap telt el és 3 üveg Syntolon vagyok túl, most, amikor írok Önöknek.

Néhány éven keresztül nap mint nap olyasvalamit éreztem, amit most csak „borzasztónak“ tudok nevezni. Ez az érzés annyira rendszeressé vált, hogy kezdtem elhinni, hogy ez az én új „normális“ állapotom. Miután ez az érzés kezdett hatással lenni a családomra és a házasságomra is, úgy éreztem, segítséget kell kérnem. Miután számtalan orvoshoz elmentem, és számos gyógyszeren voltam túl, amelyek semmi enyhülést nem hoztak, kezdtem még jobban kifordulni önmagamból. Nem volt semmi energiám, nulla volt. Mindig beteg voltam. Minden évben megfáztam és elkaptam az influenzát, és hetekbe tellett, amíg helyrejöttem, pedig régebben rendszerint nem volt semmi bajon a megfázásos és influenzás időszakokban. Nem sok mindent tudtam elvégezni a ház körül, és ha nem lett volna a férjem szerető támogatása, akkor biztosan feladtam volna. Az utolsó szalmaszál a „szakmai“ segítség keresésében odavezetett, hogy egyszerűen „leselejteztek“ és azt mondták, hogy szorongásos depresszióm van. Ez a bizonyos orvos elküldött, hogy „beszéljek valakivel“ egészségügyi panaszaimról és Wellbutrint meg Zoloftot írt fel nekem. Nos, mint a többi esetben, most sem éreztem semmi javulást. Valójában rosszabbul éreztem magam.

Teljesen tanácstalan voltam, amikor egy közeli barátnőm, miután beszélt a férjemmel, úgy döntött, hogy ő maga fogja kideríteni, hogy mi is állhat a problémám hátterében. Ekkor már tudtuk, hogy semmi olyan bajom nem volt, amire az orvosok rájöhettek volna, mégis a környezetemben mindenki tudta, hogy nem vagyok jól. A barátnőm vette a bátorságot és kért nekem időpontot egy „alternatív gyógyászati“ rendelésen itt Texasban, és mivel oly sok támogatást kaptam tőle, nem hagyhattam őt cserben azzal, hogy lemondom az időpontot... Így hát elmentem. Az első konzultációnál fellélegeztem, hogy nem tekintenek őrültnek, hanem azt gondolják, hogy valami komoly baj van a szervezetemben. Az orvosok, akikkel beszéltem elvégeztek néhány tesztet, és kiderült, hogy nagyon magas a Candida szint a szervezetemben. Hát, eléggé szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban... Candida, tényleg? Azt állítják, hogy egy gombás fertőzés okozza mindezt nálam? Viccelnek velem? Egyáltalán igazi orvosok ezek? Kétségeim voltak efelől.

Hazamentem és kaptam néhány elolvasandó tájékoztatót a „Candida-diéta programról“, amelyben részt kellett volna vennem. Elkezdtem kutakodni egy kicsit, és kiderült, hogy egy csomó üzenőfalon az emberek azt állították, hogy tüneteik – amelyek nagyon hasonlóak voltak azokhoz, amilyenektől én magam évek óta szenvedtem – egyszerűen és csodával határos módon eltűntek miután elvégezték az általuk „Candidatakarításnak“ nevezett dolgot. Rákerestem erre a kifejezésre és végül ezen az oldalon lyukadtam ki, és így beszélgettem végül Aaronnal. Ő azt ajánlotta nekem, hogy próbáljam ki a rendelőben kapott Candida étrendet, segített azt eldöntenem, hogy hallgassak ezekre az emberekre, és meggyőzött arról, hogy a Candida nagyon is valós és olyasvalami, amit a hagyományos orvosok nem is vizsgálnak és nem is „hiszik“ azt, hogy bárminek is okozója lehet. Még mindig kétségeim voltak. Ennek a programnak (és rettenetes diétának – Imádom a cukrot!) a kezdeti időszakában kezdtem el rendszeresen e-mailezni Arthur Andrew-val. Ő említette nekem, hogy a Syntol nevű terméket rendszeresen alkalmazzák egyes rendelőkben a súlyos Candida-fertőzésben szenvedő betegeknél, ezért „botlottam bele“ a honlapjukba. Úgy döntöttem, hogy a párbeszédünkből összegyűjtött információt „lefordítom“ olyasvalamivé, amit megmutathatok az orvosomnak. Ez volt a fordulópont az életemben.

Orvosomra nagy benyomást tett Arthur Andrew anyaga és arra bíztatott, hogy – kísérleti tengeri malac módjára – próbáljam ki a terméküket. A doktornő azt mondta, hogy az ő programjuk nagyon sikeres azok számára, akik szigorúan betartják azt, de mindig is kerestek egy olyan jó minőségű táplálékkiegészítőt, amelyet párhuzamosan alkalmazhatnának. Nos, az első két hét szedés után az orvosom úgy döntött, hogy megvan, amit keresett. Most először képes voltam úgy végigcsinálni egy napot, hogy nem kellett több csésze kávét magamba nyomnom, ahhoz hogy mozgásba lendüljek, és nem kellett 3 Advilt bevennem néhány óránként a fájdalmaim csillapítására; képes voltam mosolyogni, egyszerűen tele voltam energiával. Ez akkor megkönnyebbülés volt, és mégis nem igazán tudtam mit is higgyek. Két hetes táplálékkiegészítő szedés helyrehozott volna? Majdnem 3 hete nyers zöldségeken éltem, amitől önmagában rosszabbul éreztem magam, és két hetes probiotikum kezelés megoldotta volna a kérdést? Nos, többé nem néztem hátra. Nem akartam „tesztelni“, hogy vajon a táplálékkiegészítőnek köszönhető-e a javulás. A mai napig szedem a terméket és mindig is hálás leszek érte az Arthur Andrew Medical cégnek (az orvosomról nem is beszélve). Bárcsak korábban rátaláltam volna a Syntolra, mert akkor négy évet nyertem volna az életemből, ha viszont előretekintek, csak örülni tudok. Ez olyasvalami, amit 3 hónappal ezelőtt még nem mertem volna állítani. Köszönöm, az Önök termékei ajándékok a világ számára.

Mrs Llamas, Texas
next
prev