Serrétia


 1. Serrétia összefoglaló
 2. GYIK
 3. Alkalmazási javallat
 4. Kiegészítő adatok
 5. Visszajelzések

Serrétia összefoglaló

A Serracel új névvel és külsővel kerül forgalomba! A Serracele neve mostantól Serretia, és 10000 SPU-val többet tartalmaz adagonként, tehát összesen 250000 SPU-t/ gram. Ha szerette a Serracell, a Serretia-t imádni fogja—ugyanaz a nagyszerű termék, új külsővel.

Tudta-e, hogy a szerapeptáz a világ egyik legjobb természetes nyálkásítója? A szerapeptázról klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy csökkenti a köpet viszkozitását és az orrváladék mennyiségét. A serretia kitűnő választás, a megfázásos és influenzás időszakban, az arcüreg működésének támogatására. A Serretia, a sportsérülésekből és invazív beavatkozásokból eredő duzzanatok kezelésére is alkalmas. Ez a lenyűgöző enzim tökéletesen kiegészítője a Neprinolnak, mivel erősíti annak fájdalomcsökkentő hatását és lerövidíti a felépülési időt.

A szerapeptáz, melyet eredetileg a selyemhernyó beleiben fedeztek fel és a Serretia-15 nevű mikroorganizmus izolálása után, az Arthur Andrews Medical kezdte meg a használatát. Mivel a Szerapeptáz, alapvetően képes megemészteni az elpusztult szövetet, hatékonyan segíti a sebszövet, a ciszták, a vérrögök, és az artériás plakkok? lebontását, hígítja a vért és optimalizálja a véráramlást az egész szervezetben.

A Serracel-nek számos jótékonyhatása van, és az alábbiak esetén használható:

 • Sport sérülések
 • Elősegíti az arcüreg egészségét
 • Elősegíti az izületek mozgékonyságát
 • Izomhúzódások és szakadások
 • Műtét utáni felépülés
 • Normál folyadék visszatartás, pl: duzzanat

Gyakran Intézett Kérdések

Mi Serretia?

A Serretia 99,99% tiszta serratiopeptidase-t, ismertebb nevén szerapeptázt tartalmaz. A Szerapeptáz, olyan proteolitikus enzim, melyet eredetileg a selyemhernyó beleiben fedeztek fel és a Serretia-15 nevű mikroorganizmus izolálása után, az Arthur Andrews Medical kezdte meg a használatát. Japánban a szerapeptázt rendszeresen írják fel a háziorvosok gyógyszerként, de itt az USA-ban recept felírása nélkül ismerhetjük meg, és fedezhetjük fel pozitív hatásait.

Hogy működik a Serretia?

Éhgyomorra bevéve, a szerapeztáz nevű fibrinolitikus (fibrin emésztő) enzim a vékonybélen keresztül jut el a véráramba. A szerapeptáz lebontja a fibrint a szervezetben, továbbá az a képessége, hogy lebontja az elpusztult szöveteket, képessé teszi rá, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatot, és javíts a keringést.

Miért hasznos Serretia-t szedni?

A szerapeptáznak számos jótékony hatása van, és bizonyítottan hatékonyan segédkezik a sebszövet, a ciszták, a vérrögök és plakkok lebontásában. A Serretia javíthatja a műtéteket vagy sérüléseket követő gyógyulási időt, izomszakadást és húzódást, arcüregi aktivitást, izületek mozgékonyságát és a folyadék visszatartást. A többi proteolitikus enzimmel együtt, a szerapeptáz egészséges alternatívája lehet a hagyományos gyógyszereknek, melyeknek, különböző szerveket (főleg a májat és a vesét) érintő hátrányos hatásai is lehetnek.

Lehet-e beszedni túl sok szerapeptázt?

Habár a Serretia nagyon hatásos és erős szerapeptáz enzimet tartalmaz, bármely készítményekkel biztonságosan szedhető együtt. Nincs arra utaló jel, hogy a szisztémás enzimek, mint a szerepeptáz is, túladagolható lenne. Azonban, fontos, hogy kövesse az adagolási útmutatót, ha kezelőorvosa másként nem rendeli.

Miből készül a kapszula?

A hagyományos eljárástól eltérően, a szerapeptázt tartalmazó Serretia készítmény, Acid Armor technológiát használ. Az Acid Armor kapszulák extra-vastag rétegű növényi cellulózból állnak. Az Acid Armor kapszulák összeillesztése pontosabb, ami csökkenti a szivárgást. Ezenkívül, úgy tervezték, hogy közel egy órán át késleltesse a kapszula tartalmának kibocsátását. Ha a Serretia-t éhgyomorra veszik be, a kapszula 30 perc alatt elhagyja a gyomrot. Ez azt jelenti, hogy az Acid Armor több mint elegendő időt hagy a szerapeptáz enzimnek, hogy a gyomorból eljusson az enzimeknek kedvezőbb belekbe. Ha további információkat szeretne megtudni a szerapeptáz pozitív hatásairól, kérjük, látogasson el a következő honlapra: www.Serrapeptase.Org

Alkalmazási javallat

A Serracel új névvel és külsővel kerül forgalomba! A Serracele neve mostantól Serretia, és 10000 SPU-val többet tartalmaz adagonként, tehát összesen 250000 SPU-t/ gram.

Alkalmazás: Napi 1-2 kapszula, 8 dl vízzel, étkezések között, vagy ahogy a kezelőorvos rendeli. A Serretia kitűnő kiegészítője a Neprinol vagy a Syntol kezelésnek.

Figyelmeztetés: Ne szedjen Seretia-t a kezelőorvos tudomása nélkül, ha Ön vérhígítót szed, terhes vagy szoptat.

Biztonságos a Serretia? Az olyan szisztémás enzimeknek, mint a Serretia is, használata, semmilyen súlyos vagy káros mellékhatást nem okoz.

Melyik a legmegfelelőbb időpont a serretia bevételére? A legjobb eredmény eléréséhez, legalább egy órával étkezés előtt és/vagy két órával étkezés után kell bevenni.

Szedhetem a Serretia-t más készítményekkel együtt? A Serretia biztonságosan használható más táplálék kiegészítő készítményekkel együtt. Sőt, érdemes a Neprinollal vagy a Syntollal együtt szedni, hogy további proteolitikus és fibrinolitikus támogatást nyújtson.

Milyen hamar érezhető a hatása? Minden ember különböző ezért a Serretia hatása is változhat. Néhány Serretiát használó, arról számolt be, hogy a készítmény hatása már 45 percen elteltével jelentkezik. A Serretia terápiás kezelésként alkalmazva, a folyamat egyeseknél lassú, míg másoknál gyorsabb lehet. A szerapeptázról klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy hígítja a nyálkahártya váladékot és csökkenti a sérülésekből eredő fájdalmat. Ezek a hatások, jellemzően, nagyon rövid időn belül jelentkeznek, de a Serretia rendszeres alkalmazása idővel számos egyéb pozitív hatást fejt ki.

Kiegészítő adatok

Összeétel
Alkalmazott mennyiség: 2 kapszula
Mennyiség / Adag % Napi érték
Serrapeptase 250,000 SPU
† Szükséges napi mennyiég nem ismert
 • Aktiválja a szervezetben természetesen előforduló plazmint
 • Hígítja a nyálkahártya váladékot
 • Erős fibrinolitikus aktivitása csökkenti a szisztémás fibrinkoncentrációt.
 • Elnyelik a felszabadult aminosavakat
 • A kívánt aminosavakat szelektíven lokalizálja
 • Elősegíti a felépülést, fizikai stresszt követően
 • Megnöveli az energiaszintet
 • Elősegíti a testsúly csökkenést

Visszajelzések

„Ajánlotta, hogy kezdjem el használni a Serrétia serrapeptázt. Ennek kb. 1 hónapja. Fájdalom nélkül telt ez a hónap!“
Serretia visszajelzés kép

Szóval, röviden az én történetem: kb 5 éve kezdődtek a fájdalmak arcom jobb oldalán. A fogak fájdalmával, majd az arcüreg homloküreg fájdalmának érzetével fokozódott. Fogászati vizsgálatok, fül- orr gégészetei vizsgálatok eredménytelenek voltak. A fájdalom kezelésére (Cataflam, Tegretol, Xilox) az utóbbi egy éven nagy mennyiségű gyógyszert kellett szednem, (a mennyiség az 1 doboz/hét pl. Cataflamból!)

Nagyon féltem, hogy a gyomrom nem sokáig fogja ezt honorálni. Voltam arckoponya CT vizsgálaton, arckoponya MR vizsgálaton. Eredményeim negatívak lettek.
Neurológus ajánlotta, hogy műtéttel átvágják az arcideget és akkor megszűnik a fájdalom. Diagnózisa szerint a típusos arcidegfájdalom. (oka nincs a fájdalomnak, csak kezelni lehet)
Ezt nem akartam megvárni, 40 éves sem vagyok még.

Folyton az internetet bújtam valami megoldást keresve. Ajánlották, hogy mennyek el Wolfgang Köbelhez. Sokat nem veszíthettem. Ő egy új számomra logikus megoldással ált elő. Körülbelül 14 éves korom óta a sebek vagy vágások bőrömön hegesen gyógyulnak (vagyis nem gyógyulnak). Bőrgyógyászati neve: keloid. Csúnyák, vörösek, érzékenyek. Szerinte, és ez elég logikus, a sebek (vágások) nem csak a bőrömön, hanem a belső vágások is hegesen gyógyulnak. Volt egy szájsebészeti műtétem kb. 10 éve, a bölcsességfogamat vették ki, akkor probléma nélkül. Szóval heg ott is kialakulhat, ami nyomja az arcideget és a fájdalmat ez okozhatja.

Ajánlotta, hogy kezdjem el használni a Serrétia serrapeptázt. Ennek kb. 1 hónapja. Fájdalom nélkül telt ez a hónap! Ezelőtt féltem az utcára menni, ha fújt a szél, hogy két ablak legyen nyitva egyszerre szóba sem jöhetett, minden táskámban volt többféle fájdalomcsillapító, el sem mertem indulni nélküle. És az óta semmi. Szerintem teljesen megszűnt a fájdalom. Mellékhatásként pedig a hegek a bőrömön szép lassan változnak, hogy teljesen elmúlnak-e, azt nem tudom, de remélem, hiszen egy hónap alatt is jelentősen másmilyenek lettek.
(most lefényképeztem, egy hónap múlva ismét majd, én is kíváncsi vagyok a különbségre)
Örülök, ha tudtam segíteni.

Némethné Mónika , Nagyvenyim

„Szóval, gondoltam én is kipróbálom, hátha nekem is segít a Serrétia. 1 hét után látványos változást tapasztaltam...“

A férjemnél magas koleszterinszintet állapítottak meg (7,4). 3 hónapon keresztül szigorúan diétázott és gyógyteákat ivott. A természetgyógyászunk szerint ez idő alatt csökkennie kellett volna, de sajnos az érték magasabb lett.

Ekkor ajánlotta hogy próbáljuk már ki a serrétiát, 1 hónapig szedte, amikor újra elment vérvételre és 2 egészet csökkent a koleszterinszintje. (5,6). Azt gondolom, ez nagyon nagy eredmény 1 hónap után. Ekkor gondoltam hogy ha neki segített én is kipróbálom. 15 éve szenvedek vírusszemölcsöktől. Mind a két talpam tele volt, borzasztóan zavart, mindig próbáltam "rejtegetni". Rengeteg orvosnál, természetgyógyásznál jártam,de senki nem tudott segíteni, egyik kúra sem használt. Szóval, gondoltam én is kipróbálom, hátha nekem is segít a Serrétia.

1 hét után látványos változást tapasztaltam (fényképeztem minden nap), a családom nem akart hinni a szemének. 3 hónapig szedtem és már csak nagyon halványan látszik a helye, csak az veszi észre aki tudja milyen volt. Nem tudok elég hálás lenni, hogy ettől a kellemetlenségtől 15 év után megszabadultam.

Újra és újra csak köszönöm!!!

B. Gabriella, Miskolc
next
prev