Rólunk

Az Arthur Andrew Medical vállalatról

Arthur Andrew Medical HQ Az Arthur Andrew Medical vállalat 2001 óta vezető szerepet tölt be a magas minőségű enzimek és enzim alapú készítmények kifejlesztésében és előállításában Az Arthur Andrew Medical neves enzimológusokból álló csapata és kiváló minőségű alapanyagai segítségével étrendi és terápiás táplálékkiegészítőket gyárt a szervezet egészségének javítására és a különböző szervrendszerek egyensúlyának helyreállítására. Az Arthur Andrew vállalat és enzimszakértői csoportjának kollektív erőfeszítései nyomán 2003-ban megszületett legfontosabb termékük, a Neprinol. A Neprinol nagy hatású enzimek (többek között a szerrapeptáz és nattokináz) valamint antioxidánsok és egyéb természetes összetevők kombinációja, amelyet a keringési és immunrendszer egészségnek fenntartására hoztak létre Ez az áttörést jelentő készítmény biztonságos, teljes egészében természetes táplálékkiegészítőt kínál az embereknek különféle egészségügyi problémákat támogatandó. Később olyan termékek következtek mint a szerrapeptáz és a Syntol, és az Enzymus Medical büszkén bocsátja ezeket és egyéb termékeket ügyfelei rendelkezésére.

Enzimek

Enzimek illusztráció

Az Enzymus Medical klinikai több mint egy évtizede „designer“ enzimek valamint klinikai minőségű enzimek nemzetközi ügynöksége és forgalmazója. Az Arthur Andrew Medical vállalattal szövetkezve az Enzymus enzimalapanyagokat szállít Afrikába, Kínába, Japánban és az Európai Unió néhány országába. Az Enzymus Medical versenyképes nagykereskedelmi kedvezményeket nyújt több száz enzim, probiotikum, antioxidáns és egyéb természetes vagy biominőségű anyag esetében. Tekintve, hogy nagy léptékben dolgozzunk jelentős kedvezményeket tudunk elérni számos speciális összetevő esetében, a szerrapeptázt és nattokinázt is beleértve, sőt még egyéni címkékkel is el tudjuk látni az olyan termékeket mint a Neprinol („a világ legerősebb szisztémás enzimje“) vagy a Syntol („az első és egyetlen kímélő gombatisztító szer.“ Minden termék teljes körűen tesztelt és eredetiséget igazoló (COA) matricával van ellátva, valamint rendelkezik feltétel nélküli aktivitásgaranciával.

Biotermekek

Biotermékek illusztráció

Az Enzymus Medical a legmagasabb minőségű összetevőket növényvédőszert nem alkalmazó biotermelőktől szerzi be, amikor csak lehetséges. Számos termékünk túllépi a bioszabvány követelményeit, bizonyos esetekben azonban nem sorolhatók vagy minősíthetők bioterméknek. Enzimjeinket például 1. osztályú tisztaságú szobákban termeljük, amelyek nem igényelnek vegyi anyagokat vagy növényvédőszereket a termesztéshez. Hormonokra nincs szükségünk, mivel mi csak növényi eredetű forrásokat használunk. Növényvédőszereket sohasem használunk, mivel a növények termesztése és a feldolgozás fedett körülmények között (tehát nem a szabad ég alatt) történik. Csupán azokat a termékeket lehet „bio”-nak minősíteni, amelyek előállításához egyébként vegyi anyagokat használhatnának fel. A gleccser- és a palackozott hegyi forrásvíz „bio“ minőségűek ugyan, mégsem lehet azokat bio igazolvánnyal ellátni. Az enzimek és probiotikumok természetesen bio minőségűek, csak egyszerűen hiányzik az erről szóló bizonyítvány. Termékeink számos természetes összetevője egyben „kóser“ bizonyítvánnyal is rendelkezik.

Gyógyszerek

Gyógyszerek illusztráció

Világszerte számos enzimet, probiotikumot, antioxidánst és egyéb természetes összetevőket használnak a holisztikus orvoslásban. Habár ezen összetevők zömét az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági felügyelet (FDA) „általánosan biztonságosnak“ (GRAS) minősítette számos országban mégis illegálisak lehetnek és tilos azokat importálni. A termékek megrendelése előtt nagyon fontos ellenőrizni bizonyos, importra vonatkozót irányelveket. A szerrapeptáz például Japánban gyulladáscsökkentő gyógyszer. Ez és számos enzim vénykötelesnek számít. Mivel az enzimek természetes módon „utánozhatják“ bizonyos gyógyszerek hatását szintén fontos, hogy kikérje orvos véleményét mielőtt összekeverné ezeket a termékeket a receptre kapható gyógyszereivel. Állunk rendelkezésére, ha kérdései vannak vagy segítségre szorul.