Nyersanyagok

Enzimek

Terápiásan és étrendi kiegészítésként alkalmazható enzimekre szakosodtunk. Értékesítési csoportunk számos európai és ázsiai gyártóval áll üzleti kapcsolatban. Mivel nagy léptékben dolgozunk fantasztikus engedményeket tudunk biztosítani anyagainkra vonatkozóan, amelyek általában raktáron tartunk, illetve a nehezen beszerezhető speciális enzimekre vonatkozó sajátságos megrendeléseket is fogadunk.

Enzimek illusztráció

Antioxidánsok

Az Enzymus Medical kifinomult és exotikus antioxidáns anyagokat kínál, megszokott keverékek vagy egykomponensű készítmények formájában. Rendelkezünk nem túl nagyszámú, de klinikailag magasan tesztelt oxidatív stressz ellenes szerekkel mint pl. a glutation, szelenometionin és kofaktorokkal (koenzimekkel) CO-Q10, menakinon és aszkorbinsav.

Antioxidánsok illusztráció

Probiotikumok

A probiotikumok számos formában kaphatók és különféle forrásokból származnak. Tudunk egyedi törzseket biztosítani és segítünk kifejleszteni saját megszokott készítményét. Engedje meg, hogy megtervezzük az ön saját, különleges probiotikus készítményét. Számos különféle liofilizált és spóraképző baktériumtörzseink vannak.

Probiotikumok illusztráció

Ásványi anyagok

A vitaminok, az ásványi anyagok és egyéb biotápanyagok létfontosságúak az étrend szempontjából és elősegítik számos más vitamin, probiotikum és enzim felvételét is. Az Enzymus Medical ásványi anyagokat kínál, amelyeket új egyedi keverékek összetevőiként használnak.

Ásványi anyagok illusztráció

Savpáncél

SavpáncélBizonyos enzimek, probiotikumok és egyéb összetevők savérzékenyek. Számos bélben oldódó bevonat esetében lágyítószereket és durva vegyi anyagokat használnak, hogy megvédjék az összetevőket a külső tényezőktől. Az Arthur Andrew Medical viszont ún. „savpáncél“ kapszulákat kínál. A savpáncél kapszulák forradalmian új növényi kapszulák, amelyek ellenállnak az erős gyomorsavhatásnak és megvédik a tartalmukat a sósav hatásától. Ezek a forradalmian új kapszulák sokkal hosszabb ideig ellenállnak a savas környezetnek mint a normál vegetáriánus kapszulák (Vcaps) és rendkívül illékonyak lúgos környezetben. Ez azt jelenti, hogy a kapszula tartalmát pontosan és a megfelelő pillanatban „adja le“. A savpáncél kapszulák ideálisak a savérzékeny anyagok „becsomagolására“ és messzemenően jobb „szállítóeszközök“ mint a bélben oldódó bevonatok. A bélben oldódó bevonatokkal ellentétben, amelyek drágák és gátolhatják a biológiai hozzáférhetőséget a savpáncél folyamatos felszívódású és pontosan a lúgos környezetben adja le a tartalmát.

Antioxidánsok

AntioxidánsokAz antioxidánsok megvédik szervezetünket a szabad gyökök káros hatásaitól. Az Enzymus Medical kifinomult és exotikus antioxidáns anyagokat kínál, megszokott keverékek vagy egykomponensű készítmények formájában. Rendelkezünk nem túl nagyszámú, de klinikailag magasan tesztelt oxidatív stressz ellenes szerekkel mint pl. a glutation, szelenometionin és kofaktorokkal (koenzimekkel) CO-Q10, menakinon és aszkorbinsav.

Probiotikumok

ProbiotikumokA probiotikumok számos formában kaphatók és különféle forrásokból származnak. Az Enzymus Medical tud egyedi törzseket biztosítani és segít kifejleszteni saját megszokott készítményét. Különleges probiotikumaink felhasználásával számos humán és állatgyógyászati készítményt állítottunk már össze. Számos különféle liofilizált és spóraképző baktériumtörzseink vannak.

Ásványi anyagok

A vitaminok, az ásványi anyagok és egyéb biotápanyagok létfontosságúak az étrend szempontjából és elősegítik számos más vitamin, probiotikum és enzim felvételét is. Az Enzymus Medical ásványi anyagokat és egyéb összetevőket kínál a vevő saját készítményeihez: a kalcium, a vas, a magnézium, a foszfor, a kálium, a cink és még sok más ásványi anyag új sajátságos keverékek kifejlesztéséhez használható fel.

Ásványi anyagok illusztráció

Vitaminok

A vitaminok megfelelő szintje az egészséges, kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen feltétele. Az Enzymus Medical kifinomult megszokott keverékeket és egykomponensű készítményeket kínál rövid átfutási idővel, és a kívánt jellemzőknek megfelelően Különféle keverékek és porok választékát kínáljuk, a legmagasabb minőségű táplálék- és étrendi kiegészítőket biztosítva.

Vitaminok, kapszulák, pirulák

Nyers ételek

A nyers ételekből készült táplálék-kiegészítők rövid időn belül a természetes alapú termékipar legkeresettebb termékei lettek. A nyers ételek fogyasztása megakadályozza az ételek melegítése során keletkező potenciálisan káros anyagok kialakulását, mint amilyenek pl. az előrehaladott glikáció végtermékei, a heterociklikus aminok és az oxidált kolesz-terin. Ez érvényes a mindennap szedett táplálékkiegészítőkre. Az Enzymus Medical úttörő szerepet játszik néhány, mind közül a legforradalmibb „teljes nyersétel“ táplálék-kiegészítő terjeszté-sében, mint amilyen pl. a Natto-Essence. Nyers natto termékünk a nattokinázt a legtermészetesebb és legjobban hasznosítha-tó formájában biztosítja, az érintetlen probiotikumokkal és prebiotikumokkal együtt.

Nyers ételek

Enzimkülönlegességek

Az Enzymus Medical a nyers és „designer“ enzimtermékek nemzetközi ügynöksége Terápiásan és étrendi kiegészítésként alkalmazható enzimekre szakosodtunk. Értékesítési csoportunk számos európai és ázsiai gyártóval áll üzleti kapcsolatban. Mivel nagy léptékben dolgozunk fantasztikus engedményeket tudunk biztosítani azon anyagaink esetében, amelyeket általában raktáron tartunk. Ezenkívül a nehezen beszerezhető enzimkülönlegességekre vonatkozó sajátságos megrendelések terén is igencsak versenyképesek vagyunk.

Enzimkülönlegességek illusztráció