Aminolase tabletta

Aminolase


  1. Aminolase összefoglaló
  2. Alkalmazási javallat
  3. Gyomorpanaszok

Aminolase összefoglaló

HOZZA KI A MAXIMUMOT PROTEINTARTALMÚ ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐJÉBŐL!

Az AminolaseTM valódi áttörés a fehérjepótlásban az egészséges izomzat kialakítása, fenntartása, valamint az izmok regenerálása érdekében proteinkészítményt és protein tartalmú étrendkiegészítőt használó testépítők, futók, fitneszrajongók, illetve aktív életet élők számára1. (1. ábra)

Aminolase grafikon
Izomépítő hatással bíró hidrolizált savó százalékban kifejezve

Az Aminolase-t fehérjében gazdag élelmiszerekkel és más fehérjekészítményekkel együtt javasolt fogyasztani, beleértve a következőket: savó, tej, kazein, szója, borsó, rizs és kender. A fehérjetartalmú étrendkiegészítők kiváló forrásai annak a kilenc létfontosságú aminosavnak, amelyeket a szervezet önállóan nem képes előállítani. A bevitt fehérjéket a hasznosuláshoz aminosavakra és peptidekre kell lebontani (pl. di- és tripeptidek)3.

A hatékony hasznosuláshoz a fehérjéket a fogyasztást követő 90 percen belül kisebb alkotóelemekre kell lebontani4. Ez az idő azt az utat jelenti, amit a fehérje megtesz a gyomortól a vékonybélrendszerig, ahol az emésztés/felszívódás történik. Ez az a pont, ahol izomépítő fehérjévé épül össze (biológiailag aktív állapot)4. A meg nem emésztett fehérje egyszerűen kiürül a szervezetből, ami a vese fokozott terhelését és értékes aminosavak elvesztését eredményezi, ezzel szó szerint lehúzza a WC-n drága fehérjetartalmú étrendkiegészítőjét (2. ábra).

Alkalmazási javallat

Összetétel
1 adag: 1 kapszula
Mennyiség / Adag % Napi érték
Aminolase TPA™
Acid Stable Protease Blend
250 mg
† Szükséges napi mennyiég nem ismert

Felhasználás: Fogyasszon 1 db AminolaseTM kapszulát minden bevitt 25 gramm proteinhez. Az Aminolase kapszulát fel is nyithatja, és közvetlenül kedvenc protein tartalmú táplálékkiegészítőjéhez keverheti. Az Aminolase növényi enzimekből készült termék, amely akár 1000% -kal növelheti a fehérjék biológiai hasznosulását.

Figyelmeztetés: Az Aminolase proteolitikus (fehérjebontó) enzimek rendkívül hatékony keveréke. Csakúgy, mint a sósav és más természetes gyomornedvek, a bőrrel érintkezve az Aminolase égési sérülést, szembe és kézre kerülve pedig irritációt okozhat. Bár a termék fogyasztása biztonságos, felnyitásakor kellő körültekintéssel járjon el.

Fogyaztás: Ha az Aminolase-t kiönti a kapszulából és közvetlenül a protein tartalmú táplálékkiegészítőhöz adagolja, az enzimek gyorsan aminosavakká alakítják a fehérjét. Az aminosav ízprofilja jelentősen eltér a fehérjékétől, és ez hatással lehet az ízre és az állagra egyaránt. Az Aminolase hozzáadásával a protein íze rendkívül keserűvé és élvezhetetlenné válhat. Az optimális eredmény érdekében nyelje le a kapszulát, majd azonnal fogyassza el kedvenc protein készítményét.

Gyomorpanaszok

Tökéletes fehérjefelszívódás, Biológiailag aktív táplálékkiegészítő

Az Aminolase biológiailag aktív táplálékkiegészítő, melyet az izomtömeg növelésére és az izmok regenerálódásának felgyorsítására fejlesztettek ki, protein tartalmú táplálékkiegészítővel, tápszerrel, vagy magas fehérjetartalmú ételekkel történő együttes használatra.

Lebontja a fehérjéket a biológiailag hasznos anyagokká, maximálisan felhasználva az izomtömeg növeléséhez és az izmok regenerálódásához szükséges elengedhetetlen aminosavakat.

Jelentős mértékben csökkenti a kellemetlen gyomorpanaszokat, amelyet jellemzően az olyan fehérjetartalmú táplálékkiegészítők okoznak, amelyek nem bomlanak le a legkisebb alkotóelemekre.

Maximálisan kiaknázza a mindennapi fehérjebevitelből adódó teljesítménynövekedést, ezzel segítve a fehérjék beépülését a szervezetbe veszteség keletkezése nélkül.

next
prev